Wednesday, February 17, 2010

Reunion Pre-SPM's Result


Assalamualaikum,

Terdapat satu cadangan untuk berkumpul sehari lebih awal di KISAS sebelum tarikh keluar keputusan SPM 2009..




Tujuan berkumpul adalah untuk :

  • Mengeratkan silaturrahim kembali
  • Mengadakan majlis ibadah utk bertawakkal kepada ALLAH secara berjemaah sbg ikhtiar yg terakhir
Beberapa aktiviti telah dicadangkan namun masih boleh diubahsuai mengikut keperluan dan kemudahan semua pihak.. Antaranya ialah solat hajat, bacaan Yaasin, qiamullail dan sebagainya..

Apa yg penting sekarang adalah kami inginkan perstujuan serta respon antum semua bagi memudahkan urusan..

Oleh itu, tolong hantar maklum balas melalui poll di bawah blog ini.. kpd yang memiliki facebook juga harap sentiasa updated dgn event yang bakal di buat tidak lama lagi..
so, harap alert dgn facebook anda.. untuk pengetahuan, group Gen 54 sedang pembinaan di facebook.. Untuk join, boleh search '[GEN 54 KOLEJ ISLAM]' atau cari dalam facebook Hayyan..

(cuma nak survey ramai tak yg setuju utk hadir.. kalau ramai, insya-ALLAH berjalan reunion tu.. sebarang cadangan aktiviti dsb boleh terus hntr kpd group Gen 54 dlm Facebook atau comment dlm post ini..)

Tarikh tutup survey ialah Ahad, 21 Feb 2010 iaitu sblm Jam 2359.. tp x bermakna yg x confirmkan kehadiran x boleh hadir..

Link group Gen 54 facebook : link

Maklumat lanjut akan diberitahu kemudian..

Harap mendapat kerjasama..
Barakallah fii kum..

Assalamualaikum..

3 comments:

afandi said...

nak join! :) (muka tak malu) huhuhuhu.. I pray the best for u all guys! and great actvty to be carried out. make sure buat surat untuk sekolah.. then guna le bilik2 bersawang kat bawah tu.. and kala nak tau tarikh betul korang try le call bahagian peperiksaan. dorang tah tau kot... :)

tapi doakan selepas budak2 plkn balik. kala tak dorang ambik result kat PLKN. mesti korang tak nak tengok kawan2 korang ambik result dengan entah sape kat sana.. doa yang terbaik ye.. :)

afandi said...

anyway. forgot nak cakap:
resul spm based on teachers:
- cikgu nazvin (next week)
- Cikgu Nani (25 feb)
- Mdm Hemma (end of feb)

tapi doakan lambat2 skit..

ismatz-215 said...

Salam,
to akh afandi..
smua org cuak nk amik result awal2.. ;p
kecuali Q-bear.. huhu..
thanks 4 the in4mation anyway..

barakallahu fii ka..

Ajukan Soalan Kepada Admin

 
Cheap Web Hosting | Top Web Host | Great HTML Templates from easytemplates.com.